Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Blondynka Tobie to cholera tylko siusiaki w glowie. w glowie?????????????????

w polskich filmach bardzo niedobre dialogi sa....
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Nuda i nic sie nie dzieje
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
Ale są piekne okoliczności przyrody
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hahaha, Marek, gosc nie do wyciecia! (z lasu )

Ja sie wiec pytam: a co on zazywal?
Albo baniaczki do plynu skraplajacego sie w wyniku destylacji byly pozyczone z lokalnej wytworni LSD i ktos jest winien zaniedbania (niedokladnie wyplukane), albo rozprzestrzenia sie strrrraszny wirus!
Aktywuje go zapewne czarny ludzik z szachownicy. Ale tylko ten, co na bialym polu stoi. Warcabowiczom wiec nie grozi!

Ciotka Violka Kirsanowi Nikolajewiczowi zdrowka zyczy!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Qrde niekiepski koles
Dobrze ze takie zakrecone pozytywnie megaswiry jeszcze funkcjonuja
na tym szarym swiecie bo by sie mozna pochlastac

ale dla tego typa to dopiero szacun zajebisty
wiadomosci.onet.pl/2175603,11,szaleniec_...wedzi_walu,item.html
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Ja tez potrzebuje bohatera....
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Wszystkiego dobrego Ciotka Violka
Jeśli chodzi o prezydenta Kałmucji ,jakkolwiek śmiesznie brzmi nazwa tego kraju ,to z opisów wynika że ten gość jest całkiem normalny ,wyobraźcie sobie raczej zdziwienie jego sekretarza ,przez kilka godzin szukał go telefonicznie po Moskwie na pewno sam apartament sprawdził wielokrotnie ,a tu jak gdyby nic wychodzi facet z pokoju a szef mu mówi że właśnie wraca od kosmitów . Nie jest to pierwszy taki przypadek w historii.
też bym tak pobawił sie koparką ,blotko ,sama radośc . abstrachując od sytuacji powodzian .
Mam teraz urlop ,jestem w kraju i w tv wygląda to tragicznie .Problem w tym że ewidentnie widać ,że to wina zaniedbań urzędników ,jak można wybudować osiedle na polderze przeznaczonym do zalania ,na dodatek bez wałów zabezpieczających od rzeki ,po co podnosić wały ochronne tylko w części rzek ,woda płynie zawsze w dół więc wszystkie cofki to normalne ,normalnie skecz bezmyślności a przy tym bohaterstwo ludzi.
Oczywiście urlop zasłużony bo normalnie to 12 godzin od rana w szklarni a drugie 12 wieczorem na budowie.Oszczędzam na mieszkaniu bo go normalnie nie porzebuję.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jesli juz jestesmy w lesie to ten tym mnie rozwalil dzis

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Jesli juz jestesmy w lesie to ten tym mnie rozwalil dzis

powiedzial co wiedzial i mnie rozbawil
to mily poczatek popoludnia
Zgłoś wpis